Telefoninterview (CATI)

Hvis du står overfor en stor, omfattende undersøgelse, du ønsker foretaget på kort tid, så er telefoninterview bestemt værd at overveje.

Metoden kan vi tilpasse til alle typer problemstillinger, som fx kundetilfredsanalyse, kendskabsanalyse, holdningsundersøgelse, generel meningsmåling mm. Desuden kan vi begrænse den yderligere til alt fra regionale forhold til eventuelle ønsker om alder, køn eller beskæftigelse.

De rigtige spørgsmål til de rigtige folk

Ved brug af telefoninterview sikrer vi dig altid en individuel undersøgelse, der er tilpasset specifikt til din problemstilling og ønskede målgruppe.

Metoden giver dig mulighed for at indsætte specifikationer og kvota, så du ved, at al indsamlet information stemmer helt overens med præcis den, du søger. Spørgeskemaerne er dynamiske, og vi indretter det sådan at alle, der falder uden for dine interesseområder, frasorteres. På den måde sikrer vi, at vi udelukkende koncentrerer os om de respondenter, du finder interessante.

Telefoninterviews gennemføres i vores eget call center

Telefoninterviews udfører vi i vores etablerede interviewafdeling, hvor vores korps af interviewere har stor erfaring med alle typer opgaver. Undersøgelsen foretager vi ved brug af CATI-metoden (Computer Assisted Telephone Interviewing), der sikrer dig information af konsistent, høj kvalitet på alle interviews. Metoden er meget velegnet til kvantitative undersøgelser, hvor du ønsker bred viden omkring din målgruppe, samt til de undersøgelser der ikke er mulige at gennemføre over internettet.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk