Spørgeskemaer

Fysiske spørgeskemaer er velegnet til større undersøgelser, hvor målgruppen er stor og skal præsenteres for en omfattende mængde information.

I de tilfælde er et spørgeskema nemlig mere overskueligt for respondenterne end et telefoninterview, og sikrer dig derfor pålidelige svar, hvis du har mange spørgsmål eller spørgsmål med mange svarmuligheder.

Sådan gennemføres en spørgeskemaundersøgelse

Både præsentation og distribution kan fleksibelt tilpasses afhængigt af dine krav. Derfor sørger vi altid for, at hver undersøgelse optimeres i henhold til dine præcise ønsker. Spørgeskemaet distribuerer vi enten via brev eller e-mail, eller de kan uddeles af vores interviewere i begrænsede geografiske områder. Det afhænger af dine og din målgruppes forventninger.

Når vi foretager spørgeskema via brev, kan der desuden vedlægges eventuelle bilag, såsom fx en produktprøve eller en emballage, som respondenten kan tage stilling til i sin besvarelse.

Scanning af spørgeskemaer optimerer analyseprocessen

Det er tids- og omkostningskrævende at bearbejde store mængder spørgeskemaer. Især hvis de skal indtastes manuelt. Derfor har vi også mulighed for at benytte os af scanning. Fordelen ved elektronisk spørgeskemabehandling er, at man kan scanne, tolke, verificere og overføre data på samme tid. Det betyder færre fejl og et lavere omkostningsniveau.

Spørgeskemaet er en vigtig del af mange kvantitative analyser, og derfor et område, vi beskæftiger os meget med. Vi har i mange år arbejdet med spørgeskemaer i fysisk såvel som online form, og bruger naturligvis denne erfaring til altid at blive klogere og bedre indenfor området.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk