Børn er vejen til dine kunders pengepung

Når forældre fravælger dine produkter og services, er det ikke nødvendigvis fordi, at de ikke kan lide det. En undersøgelse lavet af Wilke i 2019 viser, at børns behov og ønsker har stor indflydelse på børnefamiliers til- og fravalg. I dette spark bliver du blandt andet klogere på, hvor mange der er villige til at betale mere for varer pga. deres børn, og hvorfor du også skal fortælle hvad din yndlings Disney-film er, når du har børn med i dine undersøgelser.

Read More
Emma Munk
Mennesket i centrum skaber god CX

I forlængelse af CX Day 2019, har vi reflekteret lidt over, hvad der skaber den gode kundeoplevelse. Vi tror på, at vi skal have menneskeligheden tilbage ind i vores verden. Vi skal bidrage til, at vi med de nye teknologiers mange muligheder, fastholder den menneskelige stemme gennem en bæredygtig rolle. På den måde kan vi gøre en forskel. Få vores bedste råd til, hvad fokus bør være fremadrettet, når du arbejder med at skabe gode oplevelser for dine kunder.

Read More
Emma Munk
Native advertising vinder fortsat frem

Som rådgivere oplever vi ofte, at virksomheder og organisationer udvikler kommunikation uden at inddrage målgruppen. Wilkes erfaringer viser, at det er afgørende, uanset branche eller kontekst, at tage hensyn til målgruppens adfærd og behov for at opnå resultater. Læs vores 3 anbefalinger i artiklen

Read More
Unboxing LEGO SERIOUS PLAY

The LEGO® SERIOUS PLAY® methodology is an innovative process designed to enhance innovation and business performance. Based on research which shows that this kind of hands-on, minds-on learning produces a deeper, more meaningful understanding of the world and its possibilities, the LEGO® SERIOUS PLAY® methodology deepens the reflection process and supports an effective ideation process .

Read More
Bastian Jerichow