Wilke Wisdom panelet

Vores undersøgelser gennemføres bl.a. over internettet med hjælp fra vores Wilke Wisdom panel, der er repræsentativt i aldersgruppen 18-65 år.

undefined

Om Wilke Wisdom

Hos Wilke Markedsanalyse elsker vi at høre danskernes mening. Derfor oprettede vi i sin tid et internetpanel, som vi jævnligt stiller alle mulige former for spørgsmål. Nogle af de svar vi får tilbage bruger vi til at hjælpe vores kunder til at blive endnu bedre, og andre bruger vi til at måle på danskernes holdninger.

Først hed vores panel Wilke Online, nu har vi skiftet navn til Wilke Wisdom.

Panelet gør det muligt at henvende sig til specifikke målgrupper

Alle medlemmer af panelet skal besvare en række baggrundsspørgsmål før de har mulighed for at deltage i undersøgelserne. Det har den fordel, at vi kan begrænse længden af spørgeskemaerne og fokusere på relevante spørgsmål. Det betyder også, at vi kan opstille præcis de målgruppekriterier, som er relevante for din virksomhed og problemstilling.

I et online spørgeskema er der f.eks. mulighed for, at vise billeder eller film mellem spørgsmålene, så du kan hurtigt og effektivt teste tv-reklamer, print-kampagner, lave page-traffic analyser og lignende.

Medlemmer af panelet belønnes for deres besvarelser

Som medlem af Wilke Wisdom, er det naturligvis frivilligt om man vil deltage i undersøgelserne. Vælger man at deltage, honereres man typisk ved tildeling af lodder til Wilkes lotterier, hvor man bl.a. kan vinde rejsegavekort, eller med point som man kan bruge i panelshoppen eller give videre til velgørenhed.

Har du lyst til blive hørt?

Som en del af Wilke Wisdom Panelet har du mulighed for at være med til at præge udviklingen i dansk erhvervsliv, og blive hørt i den brede offentlighed.

Tilmeld dig Wilke Wisdom panelet

 

Er du allerede medlem af panelet?

Som medlem har du din eget login til vores panelside. Her kan du bl.a. se en oversigt over de undersøgelser du har deltaget i, og det er også her du finder de seneste varer i panelbutikken.

Gå til www.wilkewisdom.dk 

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk