Henrik Andersen

Henrik Andersen

Head of Public & NPS2® Certified Associate & Partner

Henrik har været ansat i Wilke siden 2014 og beskæftiger sig primært med kommunikations- og målgruppeundersøgelser. Han har således indgående erfaring med projekter, hvor holdninger, opfattelser og afledte handlinger er i fokus.

Henrik er særdeles stærk metodisk, såvel kvalitativt som kvantitativt. På de kvalitative område er han uddannet moderator, ligesom han har gennemført en lang række dybdeinterview.

På det kvantitative område har Henrik mangeårig erfaring med komplekse dataindsamlinger. Han har blandt andet forestået de årlige rygevaneundersøgelser for Sundhedsstyrelsen, der baserede sig på 5.000 besvarelser og stillede høje krav til den metodiske kvalitet, da resultaterne skulle anvendes i forskningsøjemed. Han har samtidig stået i spidsen for store undersøgelser for Udenrigsministeriet, hvor danskernes holdninger og viden om udviklingsbistand (som er et vanskeligt emne at belyse præcist, fordi der er klare socialt betingede holdninger) er blevet målt over tid.

Henrik har indgående kendskab til at sammenkæde kvalitative og kvantitative delundersøgelser.

Formidlingen af komplekse budskaber, så de forstås af målgrupper også uden en grundig forforståelse, hører til Henriks spidskompetencer – såvel skriftligt som mundtligt.

+45 40 59 41 50

ha@wilke.dk

Gå til profil på LinkedIn

Se blogindlæg

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk