Nyheder fra Wilke

Her kan du følge med i, hvad der sker i vores verden.

Wilke byder velkommen til fem nye partnere

Analyse- og rådgivningsvirksomheden Wilke udvider partnerkredsen for at understøtte en strategisk målsætning om, at levere konkrete forbedringer af kundeoplevelser.
27/02/2018

Mød os på Konverteringsdagen den 31. august

Optimering af både salg og brugeroplevelser er en løbende proces, hvor der hele tiden skal testes, evalueres og implementeres løsninger. Det er hårdt arbejde, men det kan - hvis det gøres ordentligt - sikre flere penge i kassen, bedre leads og gladere kunder.
25/08/2017

Tillykke til vinderne af Kundeservice Award 2017

Torsdag den 16. marts fejrede vi for 5. år i træk de virksomheder, der formår at være blandt de bedste til yde kundeservice. Aftenen var samtidig kulminationen på en tre måneders undersøgelsesperiode, hvor vi har foretaget objektive målinger af de deltagende virksomheders kundeservice.
21/03/2017

Wilke overtager Tranberg

Wilke A/S overtager pr. 15. august 2016 alle aktiviteter i Tranberg + Partners Aps - et af de ældste, selvstændige analysefirmaer på det nordiske marked (etableret 1994).
11/08/2016

Magten glider mere og mere over til forbrugeren

Rundspørge: Virksomheder skal tættere på deres kunder, hvis man spørger medarbejderne. Hvis kunderne opfører sig illoyalt, så er svaret at give dem nogle gode grunde til at være loyale. Men ved vi nok om dem?
16/06/2016

Der skal tales med én stemme på alle platforme

Rundspørge: Danskerne holder virksomhederne ansvarlige for helheden. Det er ikke nok at være på den rigtige side af loven, hvis informationen til kunderne ikke er i orden. Helhedstænkningen skal følge med ud på mobile og digitale platforme
31/05/2016

Dansk spiritus er blevet genfødt

Efter årtier i skyggen af snapsen og De Danske Spritfabrikker er der i de seneste år sat skub under udviklingen af ny dansk-produceret spiritus. Ligesom med mikrobryggerierne for 10-15 år siden bobler destillerierne frem over alt, og der er efterhånden kommet økonomi i de mange små produktioner.
18/12/2015

Mange danskere er klar til at droppe kontanterne

For en stor del af danskerne er det ikke længere vigtigt, at man kan betale med kontanter i butikkerne. Det mærker man tydeligt hos Arbejdernes Landsbank, der gerne ser udviklingen fortsætte.
16/12/2015

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk