JOBMULIGHED

Vi søger praktikanter til Odense

Er du ivrig efter at prøve kræfter med ”den virkelige verden”, og har du samtidig lyst til at arbejde i et af Danmarks førende institutter inden for analyse og rådgivning? Så kan du meget vel være vores nye praktikant.

Hvad tilbyder vi?

Som praktikant hos Wilke vil du i et semester opleve livet som Research Manager. Du vil indgå i vores Research afdeling og være en del af projektcyklussen fra opstart af projektet, projektledelse, dataindsamling, og analyse. Du vil arbejde tæt sammen med research- og forretningskonsulenter om projekter for både offentlige og private kunder.

Hos Wilke får du et praktikophold i en virksomhed i rivende udvikling med mange spændende og alsidige projekter. Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Praktikopholdet er på fuld tid i efteråret 2019. Praktikken er lønnet. 

Hvem er du?

Du er i gang med kandidatdelen af din uddannelse og er en af de bedste på din årgang. Du:

  • Har kendskab til kvantitative og/eller kvalitative metoder
  • Har gerne kendskab til SPSS
  • Er analytisk stærk
  • Er god til at formidle komplekse budskaber både skriftligt og mundtligt
  • Er ansvarsfuld og arbejder selvstændigt
  • Arbejder struktureret, er god til at holde overblikket og har et skarpt øje for detaljer
  • Har godt humør og gå-på-mod
  • Er i gang med en uddannelse indenfor samfundsvidenskab eller marketing (fx cand.scient.pol, cand.scient.soc, cand.anth eller cand.merc). Alternativt kan din profil være (cand.merc HRM)


Hvem er Wilke?

Wilke er en dansk rådgivnings- og analysevirksomhed, der hjælper virksomheder og organisationer i både ind- og udland med at skabe vækst gennem værdifulde indsigter. Vi har gennem de seneste år arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder og fokuserer på at skabe brugbare svar, løsninger og muligheder for vores kunder, frem for kedelige data og genfortællinger.

Interesseret?

Har du lyst til at blive en del af holdet i Odense, så send en skriftlig ansøgning, CV samt relevante karakterudskrifter til Research Manager Maria Ross på mro@wilke.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Yderligere oplysninger om praktikstillingerne fås ved henvendelse til Production Director Trine Strøger Abildgaard på tlf. 70 10 20 80.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk