JOBMULIGHED

Vi søger en seniorkonsulent med lyst til at skabe løsninger for vores kunder i medie- og telesektoren

Wilke har en ambitiøs vækst- og forretningsudviklingsstrategi indenfor analyser og rådgivning til medie- og telesektoren. Derfor søger vi lige nu en konsulent der, med afsæt i markeds- og kundeindsigter, brænder for at rådgive vores kunder med henblik på effektivt at styrke og udvikle deres forretning.

Om Jobbet

Konsulentstillingen indgår i Wilkes Team Media & Telecom med reference til Head of Media & Telecom på Christianshavn i København. Teamet består af 5 konsulenter, hvoraf 2 har account ansvar.

Vi arbejder typisk med projekter, som centrerer sig om vores kunders relation til deres kunder mhp. at skabe løsninger, som forbedrer deres markedsposition. Konkret kan det være evaluering af organisationers kundestrategi, segmentering og positionering, Customer Experience Management (CEM), udvikling af nye koncepter og test af potentialer, skabelse af fundamental forbruger-/kundeindsigt samt anbefalinger til udvikling af nye innovationer mv.

Indfaldsvinklen til vores opgaver har rod i Wilkes DNA - nemlig en konsultativ vinkel til såvel kvantitative som kvalitative studier - lokalt og globalt med 100 % fokus på at skabe og aktivere forbruger- /kundeindsigter.

Jobbet hos Wilke er dynamisk og afvekslende. Som seniorkonsulent vil du:

  • Indgå i projekter som konsulent og sikre effektiv gennemførelse samt værdiskabelse for kunden
  • Rådgive effektivt med udgangspunkt i de forretningsmæssige potentialer og prioriteter kunden har
  • Hjælpe til, at vi får udvidet engagementet med såvel eksisterende som nye kunder

Hos Wilke får du et job i en virksomhed i rivende udvikling med mange alsidige projekter. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Hvem er du?

  • Du har minimum 2-3 års erfaring med forretningsudvikling, produktudvikling eller lignende
  • Du er særdeles analytisk stærk og har erfaring med gennemførelse af kvantitative og evt. kvalitative undersøgelser.
  • Du har erfaring med konsulentrollen og udvikling af kunder.
  • Du er god til at forstå og formidle komplekse budskaber både skriftligt og mundtligt.
  • Du arbejder struktureret, er god til at holde overblikket og har et skarpt øje for detaljer.
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med eller indenfor medie- eller telesektoren

Som person har du masser af energi, stort drive og evner at begejstre dig selv, dine kunder og resten af Wilke teamet. Du er målrettet, initiativrig og går gerne forrest med lyst og mod til at udfordre dine omgivelser i dine bestræbelser på at skabe bedre løsninger. Du er ambitiøs og resultatorienteret - både på egne og kundens vegne.

Hvem er Wilke?

Wilke er et hus med mange interessante kunder som har spændende forretningsmæssige udfordringer. Desuden er vi nogle ildsjæle med et højt kompetenceniveau og entusiasme. Vi hjælper virksomheder og organisationer i både ind- og udland med at skabe værdi og vækst gennem værdifulde indsigter. Vi har gennem de seneste år arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder og fokuserer på at skabe brugbare svar, løsninger og muligheder for vores kunder, fremfor kedelige data og genfortællinger.

Kontakt

Har du lyst til at blive en del af holdet i København, så send en skriftlig ansøgning og dit CV til Julie Nygaard, Head of Media & Telecom, Partner på jny@wilke.dk

Vi indkalder kandidater løbende og holder samtaler løbende i perioden. Ansøgningsfrist er den 9. september 2018. Yderligere oplysninger om stillingen fås også ved henvendelse til Head of Media & Telecom, Partner, Julie Nygaard på tlf. 27 87 78 31 eller mail: jny@wilke.dk.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk