Back to All Events

Hvordan bliver din næste innovation en succes?

  • Wilke 9C Overgaden Neden Vandet København, 1414 Denmark (map)
innovation+final+%281%29.jpg

Få tips til de rigtige metoder og indsigter

Innovation er hot. De fleste virksomheder med respekt for sig selv har en eller anden form for "lab", hvor man tænker, udvikler og tester fremtidens produkter eller services. Men innovation er mange ting. 

På dette WakeUp lærer vi dig, hvordan du vælger imellem forskellige metoder afhængigt af, hvilken grad af innovation du ønsker at skabe, og hvor du er i innovationsprocessen. For disse faktorer hænger uløseligt sammen, og med det forkerte metodevalg er der svært at skabe gode innovationer. Vi hjælper dig med at forstå, hvordan du bedst afdækker og tester. Så er der større chance for, at din innovation bliver en succes. 

Vi får besøg af Margrethe Wivel, Executive Director for Settlementet på Vesterbro. Hun vil fortælle historien om hvordan Settlementet arbejder for at skabe håb, udvikling og meningsfulde (arbejds)fællesskaber, ved at sikre at det enkelte menneske kan udfolde sit potentiale i et fællesskab. Settlementet driver blandt andet Saxogade, hvor butikkerne primært er baseret på frivillig arbejdskraft, hvor alle butikker løbende har borgere i forløb og på den måde beskæftiger folk på skånevilkår.

Når du tilmelder dig WakeUps, tilmelder du dig automatisk Wilkes nyhedsbrev.

Earlier Event: April 2
CX DAY 2019
Later Event: April 9
Digital Finans 2019