Back to All Events

Pretend-to-type for dig som vil teste før prototypen

hal-gatewood-613602-unsplash (1).jpg

80% af alle idéer mislykkes, og derfor er det vigtigt, at man hurtigt finder ud af, hvilke af de koncepter og idéer der arbejdes med i virksomheden, som har potentiale - og hvilke som ikke har. Der findes mange metoder til at lave markedsvalidering af konceper på. Nogle af de hurtigtste er pretotyping. Og nej, vi mener ikke prototyping, det er skridtet før ;-)

På dette WakeUp lærer vi dig metoder og værktøjer til at komme hurtigt i gang med pretotyping i din virksomhed. Vi arbejder med en konkret problemstilling, og øver os på helt simple metoder til simpel og billig markedsvalidering. 

For at give os perspektiver på innovationsprocessen med brug af pretotyping, kommer Mathias Askholm, programleder af HK's innovations lab (HK Lab) forbi, og fortæller om deres arbejdsprocesser med at skabe store forandringer, men at starte i det små. 

Når du downloader præsentationen, tilmelder du dig automatisk Wilkes nyhedsbrev.