Digital Finans 2019
Apr
9
1:00 PM13:00

Digital Finans 2019

På konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed 2019,  sætter vi fokus på, hvordan finansielle virksomheder kan gøre den digitale oplevelse personlig. Alle finansielle virksomheder har indset, at de skal være digitale, og det er allerede en integreret del af deres services. Men når det kommer til at gøre den digitale oplevelse personlig, så har hverken banker, forsikringsselskaber eller pensionsselskaber knækket koden. På denne konference kan du blive inspireret til dit arbejde med digital udvikling, høre hvad andre gør og være med, når de vi kårer de bedste i branchen!

View Event →
Hvordan bliver din næste innovation en succes?
Apr
4
8:00 AM08:00

Hvordan bliver din næste innovation en succes?

På dette WakeUp lærer vi dig, hvordan du vælger imellem forskellige metoder afhængigt af, hvilken grad af innovation du ønsker at skabe, og hvor du er i innovationsprocessen. For disse faktorer hænger uløseligt sammen, og med det forkerte metodevalg er der svært at skabe gode innovationer. Vi hjælper dig med at forstå, hvordan du bedst afdækker og tester. Så er der større chance for, at din innovation bliver en succes.

View Event →
CX DAY 2019
Apr
2
12:30 PM12:30

CX DAY 2019

Peopleteam, DI og Wilke inviterer tirsdag d. 2. april til CX Day 2019. Du kan glæde dig en hel dag med fokus på kundeservice og kunstig intelligens. Hvordan spiller de to mon sammen? Og hvordan vil kunstig intelligens påvirke opfattelsen og udførelsen af den gode kundeoplevelse de kommende år? ​På CX Day 2019 giver vi dig en række fortællinger og cases på hvordan du kan bruge teknologi og kundeindsigter til at skabe en mere lønsom virkelighed ved at agere på dine kunders præmisser.

View Event →
Digital Retailing i Københavns Lufthavn
Mar
19
8:00 AM08:00

Digital Retailing i Københavns Lufthavn

Til dette WakeUp får du fortællingen om og værktøjerne til, hvordan den gode fysiske shoppingoplevelse skabes, når man er i åben kamp mod onlinebutikker samt de øgede krav til convenience fra forbrugerne. Marion Witffhøft fra CPH Lufthavn kommer og fortæller, hvordan de arbejder med problemstillingen gennem kundedrevet forretningsudvikling.

View Event →
Jan
24
8:00 AM08:00

Pretend-to-type for dig som vil teste før prototypen

hal-gatewood-613602-unsplash (1).jpg

80% af alle idéer mislykkes, og derfor er det vigtigt, at man hurtigt finder ud af, hvilke af de koncepter og idéer der arbejdes med i virksomheden, som har potentiale - og hvilke som ikke har. Der findes mange metoder til at lave markedsvalidering af konceper på. Nogle af de hurtigtste er pretotyping. Og nej, vi mener ikke prototyping, det er skridtet før ;-)

På dette WakeUp lærer vi dig metoder og værktøjer til at komme hurtigt i gang med pretotyping i din virksomhed. Vi arbejder med en konkret problemstilling, og øver os på helt simple metoder til simpel og billig markedsvalidering. 

For at give os perspektiver på innovationsprocessen med brug af pretotyping, kommer Mathias Askholm, programleder af HK's innovations lab (HK Lab) forbi, og fortæller om deres arbejdsprocesser med at skabe store forandringer, men at starte i det små. 

Når du downloader præsentationen, tilmelder du dig automatisk Wilkes nyhedsbrev.

View Event →