CX DAY 2019
Apr
2
12:30 PM12:30

CX DAY 2019

Peopleteam, DI og Wilke inviterer tirsdag d. 2. april til CX Day 2019. Du kan glæde dig en hel dag med fokus på kundeservice og kunstig intelligens. Hvordan spiller de to mon sammen? Og hvordan vil kunstig intelligens påvirke opfattelsen og udførelsen af den gode kundeoplevelse de kommende år? ​På CX Day 2019 giver vi dig en række fortællinger og cases på hvordan du kan bruge teknologi og kundeindsigter til at skabe en mere lønsom virkelighed ved at agere på dine kunders præmisser.

View Event →
Graden af innovation styrer din metode
Apr
4
8:00 AM08:00

Graden af innovation styrer din metode

På dette WakeUp lærer vi dig, hvordan du vælger imellem forskellige metoder afhængigt af, hvilken grad af innovation du ønsker at skabe, og hvor du er i innovationsprocessen. For disse faktorer hænger uløseligt sammen, og med det forkerte metodevalg er der svært at skabe gode innovationer. Vi hjælper dig med at forstå, hvordan du bedst afdækker og tester. Så er der større chance for, at din innovation bliver en succes.

View Event →
Digital Finans 2019
Apr
9
1:00 PM13:00

Digital Finans 2019

På konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed 2019,  sætter vi fokus på, hvordan finansielle virksomheder kan gøre den digitale oplevelse personlig. Alle finansielle virksomheder har indset, at de skal være digitale, og det er allerede en integreret del af deres services. Men når det kommer til at gøre den digitale oplevelse personlig, så har hverken banker, forsikringsselskaber eller pensionsselskaber knækket koden. På denne konference kan du blive inspireret til dit arbejde med digital udvikling, høre hvad andre gør og være med, når de vi kårer de bedste i branchen!

View Event →

Digital Retailing i Københavns Lufthavn
Mar
19
8:00 AM08:00

Digital Retailing i Københavns Lufthavn

Til dette WakeUp får du fortællingen om og værktøjerne til, hvordan den gode fysiske shoppingoplevelse skabes, når man er i åben kamp mod onlinebutikker samt de øgede krav til convenience fra forbrugerne. Marion Witffhøft fra CPH Lufthavn kommer og fortæller, hvordan de arbejder med problemstillingen gennem kundedrevet forretningsudvikling.

View Event →